Coazar | خرید کمباین | اخبار  | نکات آموزشی

Coazar | خرید کمباین | اخبار | نکات آموزشی

شرکت فروش ماشین آلات کشاورزی از قبیل کمباین غلات و دستگاه پرس کاه (بیلر) و تراکتور "در این سایت هر آن چیزی که کشاورز نیاز دارد بدست می آورد."

چگونه با کمباین کار کنیم:راهنمای ساده


کمباین یک وسیله ضروری در  در وقت و انرژی کار کشاورز صرفه جویی میکند ، که جایگاه نیروی کار راماشین میگیرد. اما مسئله مهم تری که وجود دارد; که چگونه با آن کار کنیم و چقدر سریع میتواند برود؟ در این مقاله ما مرور میکنیم قدم به قدم چگونه با کمباین کار کنیم ، و نکته هایی هوشمند را برای افزایش سرعت در کار مورد استفاده قرار دهیم. بخوانید تا بیشتر بدانید درمورد چگونه با کمباین کار کنیم؟

 

چگونه یک کمباین را قوی تر برانیم؟

 

1.شروع به خواندن کتابچه راهنما کنید

توجه نزدیک به مکان هدف تمام پدال ها ،اهرم ها و نتظیم کننده ها کنید. حتی اگر شما همین الان آشنا باشید با یکی از کمباین ها شاید مال شما به طورکامل تفاوت داشته باشد.

 

2.قبل و بعد از هر استفاده حتما کمباین خودراچک کنید

مطمئن شوید که اهرم ها در موقعیت طبیعی خود هستند. ترمز های شما فعال و موتور خاموش است. کلید در جای امنی وجود دارد. تست کنید مارپیچ را و چرخه فلک دروگر در اون حال حتما باید مسدود نباشد.

 

3.استارت بزنید

در اکثر کمباین ها با سویچ ساده ایی و گاز دادن کار خواهد کرد و با دنده دادن جلو و عقب میشه اما کمباین با کمباین و ماشین با ماشین متفاوت است. حواستون باشد دور موتور را فقط در حال خلاص بالا ببرید.

 

4.موقعیت چرخه فلک دروگر را تنظیم کنید

براساس تغییرات هوا موقعیت چرخه فلک دروگر باید تنظیم بشه در هوای مرطوب بالا تر و در هوای خشک پایین تر قرار میگیره.

 

5.شروع به کار کنید

وقتی شروع میکنید ،ابتدا کنترل کوبنده را به جلو فشار دهید و سپس اهرم چرخه فلک دروگر را به جلو فشار دهید.این خیلی مهمه چون مکانیزمی که دانه را از سر جدا میکند باید قبل از اینکه محصول را به داخل دستگاه کشیده شود با سرعت بالا کار کند.وقتی میخواهید کمباین را خاموش کنید اول اهرم چرخه فلک دروگر را بکشید بعد کنترل کوبنده را.

 

6.مراقب ترمز های خود باشید

قبل از دنده دادن حتما ترمز دستی را باز کنید با توجه به نوع و شرایط محصول در حال برداشت، ابزار مناسب را درگیر کنید. می توانید این اطلاعات را از دفترچه راهنمای مالک خود دریافت کنید.

 

7.هنگام خاموش شدن...

وقتی میخواهید کمباین را خاموش کنید ترمز دستی را بکشید و تمام اهرم را در موقعیت طبیعی خود قرار دهید بعد از این که موتور را خاموش کردید مطمئن شوید که سیلندر ها و تیغه هارا تمیز کردید و حتما کلید استارت خود را با خود ببرید.

 

یک کمباین چقدر سریع میتواند برود؟

از آنجایی که با توجه به نوع محصول برداشت شده و شرایط روی زمین، دلایل زیادی در اجرای کمباین شما با حداکثر ظرفیت، سرعت و کارایی وجود دارد، پاسخ آسانی برای این سوال وجود ندارد که "کمباین با چه سرعتی می تواند کار کند؟"

 

شما باید تمام جوانب کار را در نظر بگیرید:

  • چرخه فلک دروگر یا پلتفرم
  • منطقه خرمن کوب
  • نظافت پلتفرم برش
  • سیلندر خرمنکوب

 

حتی انجام یک تنظیم کوچک در یک منطقه عملیاتی می تواند مناطق دیگر را از بین ببرد. برای یافتن نقطه شیرین، نیاز به دانش و آزمون و خطا است.

 

به طور کلی، حداکثر سرعت یک کمباین معمولی حدود 10-12 کیلومتردر ساعت است.

 

کار کردن ایمن با کمباین، یادگیر سریع کار با کمباین نیز به آشنایی کامل با دفترچه راهنمای مالک بستگی دارد. علاوه بر این، هنگام تنظیم کمباین باید این قوانین را رعایت کنید:

1.هر بار فقط یک تنظیم انجام دهید. اگر سعی کنید چندین تنظیم انجام دهید، در دانستن اینکه کدام تنظیم باعث ایجاد کدام اثر می شود، مشکل خواهید داشت.

2.خواسته یا ناخواسته تنظیمات را انجام ندهید. قبل از اینکه کاری را انجام دهید بفهمید که چرا دارید آن را تنظیم می کنید.

3.قبل از اینکه تنظیم دیگری انجام دهید، مطمئن شوید که نتیجه تنظیم شما چیست.

4.برای بیشترین بهره وری و کارایی، دستگاه خود را با ظرفیت کامل و با جریان کامل محصول کار کنید.

5.عملکرد دستگاه را از نزدیک نظارت کنید و با تغییر شرایط محصول، تنظیمات را انجام دهید.

6.اگر توسط کتابچه راهنمای مالک مجاز است، گهگاه با توقف کامل کمباین، آزمایش‌های «کشیدن توقف» را انجام دهید. این به شما امکان می‌دهد ببینید در مقعر و کفش تمیز کردن چه اتفاقی می‌افتد.

7.در حین حرکت با شرایط روی زمین آشنا شوید. مزارع خود را پیاده روی کنید و وضعیت محصول را بررسی کنید (به عنوان مثال رطوبت، رسیده بودن، ارتفاع، نرمی یا سختی سر دانه ها) و بر اساس آن تنظیمات را انجام دهید.

8.عملکرد صفحات عرشه با تنظیم خودکار را به دقت کنترل کنید. گاهی اوقات این صفحات ممکن است یخ بزنند و به قیمت کارایی و سرعت شما تمام شود. گاهی اوقات فاصله بین ردیف های محصول را اندازه بگیرید تا مطمئن شوید که صفحات عرشه شما همانطور که می خواهید عمل می کنند. اگر نه، می توانید تنظیمات دستی را انجام دهید.

9.مطمئن شوید که خانه تغذیه شما به درستی تنظیم شده است تا محصول را به بقیه سیستم ارائه دهد. اگر خانه تغذیه فقط دسته‌هایی از مواد گیاهی را جمع‌آوری می‌کند و به جای مواد شل، دسته‌هایی را ارائه می‌کند، در پایان کار با دسته‌های زباله و مقدار زیادی دانه بیرون می‌ریزد. این به معنای از دست دادن فوق العاده بهره وری است، مهم نیست چقدر سریع پیش می روید.

10.برای حداکثر سرعت و کارایی، واحدهای خرمنکوبی و جداسازی خود را بر اساس دفترچه راهنمای مالک خود در حداکثر سرعت دور در دقیقه تنظیم کنید و سپس در صورت نیاز به شرایط مزرعه کمی تغییر دهید. به یاد داشته باشید که تنظیم این قطعات با سرعت بسیار زیاد باعث آسیب زیادی به محصول شما و تولید بیش از حد زباله می شود. از سوی دیگر، اگر کوبیدن را با سرعت بسیار آهسته تنظیم کنید، دانه ها به طور موثر از غلاف ها یا لپه ها جدا نمی شوند و در نهایت با تجمع زیادی در مقعر و یک جداکننده و کفش تمیز کننده بیش از حد بار مواجه خواهید شد.

11.همانطور که در کتابچه راهنمای مالک شما توصیه شده است، با حداکثر بازشوهای کف و الک کفش تمیزکننده خود شروع کنید. مرتباً بررسی کنید تا مطمئن شوید که غلات را همراه با کاه از دست نمی دهید. اگر این اتفاق افتاد، تنظیمات فن، چفر و الک خود را مطابق با آن تنظیم کنید.

12.مطمئن شوید که سرعت خردکن و پخش کننده کاه خود را بر روی تنظیم صحیح محصولی که در حال کار هستید، همانطور که در کتابچه راهنمای مالک توصیه شده است، تنظیم کنید. باید با سرعتی تنظیم شود که تراکم و حجم بقایای محصول را به درستی مدیریت کند بدون اینکه باعث فرسودگی و پارگی غیرضروری در ماشین آلات شود.

 در نتیجه: آگاهانه کار کنید نه سریع تر!

 

اطلاعات ارائه شده در اینجا فقط یک نمای کلی از عوامل بسیاری است که باید هنگام تعیین سرعت کار با کمباین خود در نظر بگیرید. در حالی که تحت هر شرایطی می‌توانید با یک دنده معکوس سریع از میان زمین‌ها پهلو کنید و بیفتید، حداقل می‌توان گفت که این انتخاب از سر ناعقلی است.

 

قبل از انجام هرگونه برداشت با کمباین خود، تمام عوامل ذکر شده در بالا را به دقت در نظر بگیرید. با دفترچه راهنمای مالک دستگاه خود مشورت کنید و با احتیاط اقدام به برداشت محصول خود به شیوه ای کارآمد، مولد و ایمن کنید.

 مترجم:سایت کوآذر

منبع:/https://farmandanimals.com/how-to-run-a-combine

 

 

چگونه با کمباین کار کنیم:راهنمای ساده
انتشار : ۴ مرداد ۱۴۰۱

سیستم ضد تکرگ


سامانه ضد تگرگ:

 

هر ساله در کشور شاهد خسارات عمده ناشی از بارش تگرگ در مزارع و باغات می باشیم که علاوه بر خسارت سبب تلفات محصولات کشاورزی و در حالت شدید و فراگیر باعث ایجاد کمبود محصولات در کشور و افزایش قیمت و محدودیت توزیع می‌گردد.

لذا به منظور مدیریت این خسارت و کاهش میزان آن و کمک به باغداران و زارعی با هدف کاهش خسارات بارش تگرگ ، سامانه ضد تگرگ طراحی و تولید گردیده است .

سامانه ضد تگرگ یکی از راهکارهای کاهش خسارت تگرگ در کنار روش هایی مانند استفاده از توری محافظت تگرگ می باشد .

شرکت کمباین سازی ایران در سال ۱۳۹۱ اقدام به واردات نمونه سامانه ضد تگرگ نمود سپس طی یک فرایند مهندسی نسبت به مهندسی معکوس و ارتقاء این سیستم متناسب با شرایط کشاورزی کشور مدل های بومی را تولید و عرضه نموده است . در مورد نحوه فعالیت و اثرگذاری این سامانه در ریزش تگرگ به صورت مختصر می توان اظهار داشت که ، قبل از آغاز تگرگ حداقل ۲۰ دقیقه می بایست دستگاه روشن گردد ، سامانه ضد تگرگ اقدام به شلیک امواج صوتی فشرده ناشی از انفجار گاز به درون ابری که احتمال ریزش تگرگ دارد می نماید . این امواج صوتی سبب افزایش انرژی جنبشی مولکول های یخ تشکیل شده در اب می گردند ، لذا از پیوستن این مولکول های یخ به یکدیگر و افزایش جرم آنها جلوگیری می کند . این سامانه به این روش جلوی تشکیل تگرگ را می گیرد یا نهایتاً بارش به صورت باران یا شبیه برف نرم خواهد بود .

مزایای استفاده از سامانه ضد تگرگ:

کاهش خسارت تگرگ ، سرمایه گذاری ثابت پایین ، هزینه نگهداری کم ، تامین انرژی از پنل خورشیدی ، اندازی با استفاده از پیامک ، هزینه بسیار کم برای شارژ کپسولهای گاز

انتشار : ۱ مرداد ۱۴۰۱

مشخصات کمباین 1060i


نام کمباین برگرفته از عملیاتی است که این دستگاه انجام میدهد ، به دلیل اینکه عملیات برشیادرو ، خرمن کوبی یا جدا کردن کاه از دانه ، تمیز کردن دانه و انبارش را همزمان انجام می دهد د نام کمباین برای این دستگاه انتخاب گردیده است که معادل فارسی آن ماشین برداشت می باشد . با توجه به تغییر سلیقه خریداران کمباین برداشت غلات و افزایش اهمیت و توجه به رفاه اپراتور دستگاه و به روزرسانی دستگاه برای ایجاد انگیزه برای خریداران این نوع ماشین و توسعه تکنولوژی آن کمباین مدل ۱۰۶۰ پس از انجام اقدامات مهندسی بر اساس نظر کارشناسان کشاورزی و مشتریان طراحی و تولید گردید.

 

 

 

مشخصات کمباین  1060i
انتشار : ۱ مرداد ۱۴۰۱

بررسی کمباین نیوهلند(به همراه ویدیو)


 

                                                                            

 

 

 

 

 

 

پیج ایسنتاگرام کوآذر


تنها پیج رسمی سایت کوآذر 

لطفا فالو کنید تمامی ویدیو ها و مطالب آموزشی در آنجا قرار دارد برای ورود به سایت روی لینک زیر کلیک کنید:

https://www.instagram.com/coazar_ir             

 

مریتاباکس

 

 

پیج ایسنتاگرام کوآذر
انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

برچسب های مهم

فیلم نحوه کارکرد کمباین نیوهلند(همراه ویدیو)


فیلم نحوه کارکرد کمباین نیوهلند(همراه ویدیو)
انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۰

مشخصات کمباین نیوهلند TC5070


عمومی

کمباین TC56H

واحد

General

سازنده موتور

نیوهلند

-

Engine Make

سیستم حرکت

هیدرو

Hydro

Engine Model

توان موتور

204 HP

Kw(hp)

Engine Power

گیربکس

مکانیکی و تحریک بصورت هیدرواستاتیک

Mechanical with hydrostatic drive

Type Rnge Command – Semi Power Shift With Electro –Hydraulic Control

تعداد دنده ( جلو / عقب )

4/4

4/4

Number Of gears (F/R)

نوع پمپ هیدرولیک

پیستونی دبی متغییر

Variable flow piston pump

Piston Pump

دبی

75 سانتی متر مکعب بر دور

75 cc/rev

Pump Flow

ظرفیت تانک سوخت

300 لیتر

300lit

Fuel Tank

 
فیلم آموزش:
 
 
 
 
مریتاباکس

 

مشخصات کمباین نیوهلند TC5070
انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مشخصات کمباین نیوهلند TC56H


 

 

 

 

 

 

سازنده موتور

نیوهلند

-

Engine Make

سیستم حرکت

هیدرو

Hydro

Engine Model

توان موتور

204 HP

Kw(hp)

Engine Power

گیربکس

مکانیکی و تحریک بصورت هیدرواستاتیک

Mechanical with hydrostatic drive

Type Rnge Command – Semi Power Shift With Electro –Hydraulic Control

تعداد دنده ( جلو / عقب )

4/4

4/4

Number Of gears (F/R)

نوع پمپ هیدرولیک

پیستونی دبی متغییر

Variable flow piston pump

Piston Pump

دبی

75 سانتی متر مکعب بر دور

75 cc/rev

Pump Flow

ظرفیت تانک سوخت

300 لیتر

300lit

Fuel Tank

مریتاباکس





مشخصات کمباین نیوهلند TC56H
انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مشخصات تراکتور 399 2wd


مدل : موتورسازان 6-1006 /توان :110 اسب بخار /حجم جابجایی : 6 لیتر
        تعداد سیلندر : 6 سیلندر / نوع : دیزلی پاشش مستقیم / سیستم خنک کننده: آب خنک
          دور اسمی : 2200 دور/حداکثر گشتاور : 430 Na/M در دور 1200 / اگزوز : عمودی
      ظرفیت ها:
  • باک گازوئیل 126 لیتر
  • سیستم هیدرولیک : 47.4 لیتر
  • روغن موتور : 15.4 لیتر
  • سیستم خنک کننده (آب) : 25 لیتر
      سیستم انتقال قدرت:
  • گیربکس : سنکرون / گیربکس 16 حالته دارای 12 دنده جلو و 4 دنده عقب
  • کلاچ :مستقل هیدرولیکی - کلاج تک مرحله ای با قطر 330 میلیمتر
  • فرمان : هیدرو استاتیک / باقابلیت تنظیم محور جلو- حداکثر زاویه :55 درجه

      سایر مشخصات دستگاه :
  • سیستم ترمز : طرفین(4 عدد اصطکاکی و 2عدد فولادی / نوع عمل : غوطه ور در روغن در هر طرف و قفل دیفرانسیل : هیدرولیکی
  • ترمز دستی : با اهرم دستی
  • P.T.O : دو سرعته مستقیم با موتور یا گیربکس سرعت دوران حداکٍثری : 540 دوردر دقیقه و قطر محور 35 میلیمتر و 6 شیار
  • اتصال سه نقطه : با کوپلینگ از نوع 2 با مفصل ثابت
  • تنظیمات اتصال : کنترل عمق شخم و بازوی حساس مرکزی،کنترل عکس العمل
  • نوع پمپ هیدرولیک : پیستونی
  • دبی پمپ هیدرولیک : 16.7 لیتر بر دقیقه
  • فشار هیدرولیک : 231 بار
  • ظرفیت بالابری بازوها : 3678 کیلوگرم
  • پمپ هیدرولیکی کمکی : موقعیت : بر روی موتور / نوع پمپ : دنده ای
  • باطری: دو عدد 70 آمپر/ولتاژ : 12 ولت /دینام: 45 آمپر / استارت:2.8kw
  • سایر تجهیزات برقی : چراغها : جلو-بغل-ترمز-راهنما و چراغ شخم در عقب و بوق
      وزن و ابعاد :
  • وزن روی محور جلو : 1303 کیلوگرم
  • وزن روی محور عقب : 2014 کیلوگرم
  • وزن کل دستگاه : 3317 کیلوگرم ( حالت پر بودن ظرفیت ها محاسبه شده است)
  • طول ( بازوی عقب به حالت افقی ) : 4.33 متر
  • عرض : 1.97 متر
  • ارتفاع ( تا بالای اگزوز ) : 2.62 متر
  • ارتفاع ( تا فرمان ) : 1.90 متر
  • فاصله محور های جلو و عقب : 2.58 متر
  • شعاع چرخ با ترمز : 8.42 متر
  • فاصله از زمین ( زیر مالبند) : 433 میلیمتر
      تایر و چرخها :
  • جلو : 8و6 لایه 18 × 7.5
  • عقب از نوع دیسکی : 8 لایه 34-15×18.4
      سایرتجهیزات :
  • صندلی : دولوکس
  • شیلنگ هیدرولیک مخصوص تریلر
  • شیر هیدرولیک دو کاره (یک طرفه و دو طرفه )جهت استفاده در ادوات کشاورزی
  • محافظ راننده / وزنه های کیفی جلوی تراکتور/ وزنه های چرخ عقب
  • جعبه ابزار با ابزار های عمومی و آچار چرخ

مشخصات بیلر IMW


 

بیلر IMW

این دستگاه که از مجموعه ادوات کشاورزی مورد استفاده جهت بسته بندی علوفه می باشد در بین کشاورزان رایج گردید .

این بیلر نسبت به نمونه های مشابه به علت طراحی منحصر به فرد دارای سرعت بالاتر و استهلاک بسیار پایین می باشد همچنین با توجه به اینکه سیستم مجهز به چنگک می باشد به راحتی علوفه وارد کانال تغذیه شده و به طور یکنواخت پرس می شود.

کلیه قطعات بیلر IMW  ساخت داخل و مطابق با استانداردهای جهانی می باشد.

خصوصیات بیلر IMW

  • بالابر هیدرولیک پیکاپ

  • سیستم تغذیه با دو چنگک

  • بدنه مستحکم نسبت به سایر دستگاه ها

  • سرعت بالابر تغذیه نسبت به دستگاه های مشابه

 

خصوصیات بیلر IMW نسبت به بیلر های موجود در بازار

  • تغذیه خوب

  • سرعت بسته بندی

  • کنترل تراکم بسته ها

  • دارای چرخ تنظیم خودکار ارتفاع از سطح زمین

     

    مریتاباکس



مشخصات بیلر IMW
انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹

برچسب های مهم

کابین کمباین


کابین تولید شده شرکت کمباین سازی ایران

 

مریتاباکس

 

کابین کمباین
انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹

برچسب های مهم

مشخصات کمباین برنج ۲۱۰۰ IHP


 

کمباین برداشت برنج

یکی از مهمترین محصولات کشاورزی در جهان گیاه برنج می باشد که پس از گندم دوم این محصول استراتژیک است و امنیت غذایی در کشورهای مختلف جهان از جمله ایران به تولید این محصول وابستگی دارد .

شرکت کمباین سازی ایران به منظور افزایش ضریب مکان مکانیزاسیون شالیزارها ، تسهیل برداشت شالی ، کاهش هزینه های برداشت و جلوگیری از تلفات شالی تولید شده اقدام به تامین و عرضه انواع کمباین برداشت برنج نموده است .

به دلیل وضعیت اقلیمی مناطق تولید شالی در شمال کشور و همچنین افزایش اهمیت کاهش تلفات به دلایل اقتصادی ناشی از افزایش بهای تولید و فروش برنج و همچنین افزایش نقش برنج در تغذیه افراد جامعه استفاده از روش های سنتی در برداشت شالی پاسخگوی نیاز شالیکاران کشور نبوده .

لذا استفاده از کمباین برداشت گندم مانند کمباین مدل ۱۰۵۵ نیز به دلیل عدم تناسب ابعاد این مدل کمباین با مساحت شالیزارها و همچنین گل آلود بودن شالیزار ها عملاً امکان پذیر نمی باشد ، به همین منظور کمباین های مخصوص شالیزار با ابعاد بسیار کوچک تر ، وزن سبکتر ، استفاده از رابر ترک به جای تایر و ... وارد شالیزارهای کشور گردید که علاوه بر تسهیل و کاهش زمان برداشت ،هزینه‌های برداشت را کاهش ( پس از برداشت مانند محل نگهداری شالی های تازه برداشت شده و... را حذف نموده و از طرفی شاهد کاهش چشمگیر تلفات دانه در مقایسه با برداشت به روش سنتی بوده‌ایم .

شرکت کمباین سازی ایران پس از مدتی با انتخاب مناسب ترین مدل کمباین برداشت برنج نسبت به مهندسی معکوس و تولید داخلی آن اقدام نمود و در حال حاضر تنها تولیدکننده این مدل کمباین در کشور و خاورمیانه میباشد .

مزایای کمباین تولیدی شرکت کمباین سازی ایران :

قیمت پایین تر نسبت به کمباین های وارداتی ، متناسب با شرایط شالیزارهای کشور در مناطق شمالی و جنوبی ، قطعات یدکی ارزان تر نسبت به کمباین های وارداتی

 

سیستم کوبنده   :                                             دو کوبنده

  • قدرت موتور:                                          2400RPM-100Hp
  • ابعاد:                                                  4880*2520*2840
  • وزن:                                                    3020Kg
  • عرض ‍پلتفرم برش :                                2000mm(استاندارد)
  • میزان تغذیه:                                          4KG/S
  • کمترین فاصله شاس از زمین:                    320mm
  • سیستم تخلیه:                                      هیدرولیک
  • نوع انتقال قدرت:                                     هیدرواستاتیک
  • عرض شنی:                                          550mm
  • کمترین فاصله از زمین:                              320mm

ظرفیت مخزن دانه:                                             1.1متر مکعب (850 کیلوگرم برنج)

 

مریتاباکس



 
 

مشخصات کمباین برنج ۲۱۰۰ IHP
انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹

برچسب های مهم

مشخصات بیلر 349T


بیلر مدل ۳۴۹:

این دستگاه با کمک تراکتور در مزارع نسبت به برداشت و بسته بندی علوفه که با دستگاه برش ( موور) بریده شده است یا کاه و کلش غلات که با دستگاه کمباین بریده شده است ، اقدام می نماید . علوفه و کاه و کلش بسته بندی شده برای تغذیه دام های سبک و سنگین در دامپروری های صنعتی و سنتی استفاده می گردد . تراکتور کشنده این مدل بیلر حداقل باید ۵۰ اسب بخار نیرو تولید نماید .

مزایای استفاده از بیلر در جمع آوری علوفه و کاه و کلش :

بسته بندی آنها ، تسهیل درد حمل و نقل ، کاهش هزینه حمل و نقل ، تسهیل در انبارداری ، کاهش مساحت انبار نگهداری آنها ، حفظ کیفیت علوفه و کاه و کلش برای ماه های متمادی

اندازه بسته

  • سطح مقطع:0.36*0.46 متر
  • طول:0.30  تا 1.30 متر

ابعاد

  • مساحت دریچه تغذیه:1914 سانتی متر مربع
  • طول در حالت حکل:4.78 متر
  • ارتفاع:1.70 متر
  • عرض:2.59 متر
  • وزن:1400 کیلوگرم

 

 

برای اطلاعات بیشتر با مهندس خلیلی تماس بگیرید (09017781005)

 

مریتاباکس



مشخصات بیلر 349T
انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹

برچسب های مهم

مشخصات بیلر 351T


بیلر مدل ۳۵۱:

اخذ نظرات کارشناسان بخش کشاورزی و کشاورزان به منظور تسهیل در استفاده از دستگاه بیلر و حرکت آن در مزارع و همچنین افزایش عمر سیستم گره زن و بسته بندی علوفه با تغییراتی بر روی بیلر مدل ۳۴۹ تولید و عرضه گردید .

مزایای بیلر مدل ۳۵۱ نسبت به بیلر مدل ۳۴۹ :

استفاده از پیکاپ هیدرولیک برای عبور از مرز بندی مزارع ، اپراتور می تواند با کمک سیستم هیدرولیک تراکتور پیکاپ بیل را به سمت بالا و پایین حرکت دهد .

استفاده از فن تمیز کننده گره زن که مانع از تجمع گرد و غبار و خرده های کاه و کلش بر روی سیستم گره زن بیلر می گردد و سبب افزایش طول عمر

 

اندازه بسته

  • سطح مقطع : 0.36*0.46 m
  • طول : 0.30 تا 1.30 m

ابعاد

  • مساحت دریچه تغزیه : 1914 سانتی متر مربع
  • طول در حالت حمل : 4.78 متر
  • ارتفاع : 1.70 متر 
  • عرض : 2.59 متر
  • وزن : 1400 کیلوگرم

 

 

برای اطلاعات بیشتر با مهندس خلیلی تماس بگیرید (09017781005)

]

مریتاباکس

 

مشخصات بیلر 351T
انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹

برچسب های مهم

مشخصات کمباین 1055


 

کشاورزان با توجه به تفاوت شرایط اقلیمی ، توپوگرافی ، وضعیت کشاورزی مانند استفاده از ارقام زراعی ، نوع تغذیه گیاهی ، روشهای کشت و ... در کشورها و مناطق مختلف هر کشور نسبت به انتخاب کمباین برداشت متناسب با شرایط خویش اقدام می نمایند .

در ایران نیز طی بررسی توانمندی کمباین های برداشت از شرکت های مختلف، کمباین مدل ۹۵۵ از شرکت جاندیر انتخاب گردید . این کمباین توانایی فعالیت در زمینه های نا هموار مانند تپه ها و کوه پایه ها تا شیب معینی را دارد . همچنین توانایی برداشت غلات در مزارع هموار نیز از دیگر خصوصیات این مدل کمباین میباشد . لذا پس از تطبیق شرایط مزارع ایران در مناطق دیم و آبی که به دلیل گستردگی این مزارع در مناطق مختلف جغرافیایی کشور دارای شرایط خاص خود بودند، پس از آزمایش های مزرعه ای چندین مدل کمباین از شرکت های مختلف در نهایت مدل کمباین ۹۵۵ انتخاب گردید .

با توجه به تغییرات و سیر تکامل بخش کشاورزی در سالهای مختلف با هدف ارتقا و به روز رسانی کمباین مدل ۹۵۵ با وضعیت روز بخش کشاورزی کمباین مدل ۱۰۵۵ باز طراحی و عرضه گردید .

مهمترین مزایای کمباین ۱۰۵۵ :

اپراتوری آسان کاربرد در اکثر مناطق کشور ، هزینه تعمیرات و نگهداری ارزان ، هزینه حمل و نقل پایین ، فراوانی قطعات یدکی و قیمت مناسب

 

مدل : ۱۰۵۵ جاندیر موتور : ۱۰۰۰۶.۶ پرکینز (۱۲۰ اسب ) ظرفیت مخزن غله : ۲۷۰۰ لیتر

شرکت سازنده :کمباین سازی ایران کشور سازنده : ایران

تعداد سیلندر :۶

قیمت : تماس بگیرید

توضیحات :این مدل با موتور وارداتی هم تولید میشود که مقداری گرانتر است.

این همان کمباین ۹۵۵ قدیمی سبز خودمان است . حتماً آن را در مزارع دیده اید.

 

مریتاباکس



 

 

مشخصات کمباین 1055
انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹

برچسب های مهم


فروش کمباین کوآذر.کلیه حقوق به coazar محفوظ می باشد!

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما